Тишківська сільська рада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Роботодавцям Кіровоградщини

Дата: 13.03.2019 11:21
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Роботодавці Кіровоградщини можуть дізнатися про нюанси зайнятості у соцмережі Facebook

 

      До основних завдань державної служби зайнятості належить надання роботодавцям послуг з добору працівників, участь в організації для них робіт тимчасового характеру, профілактика настання страхового випадку, взаємодія з роботодавцями з питань визначення поточної та перспективної потреби в робочій силі, видача дозволів роботодавцям на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

   За інформацією Богдана Стояна, заступника директора обласного центру зайнятості,         в минулому році до базових центрів зайнятості області (філій обласного центру зайнятості) з метою працевлаштування шукачів роботи на 34 269 вакансій звернулось 5 114 роботодавців. Серед числа працевлаштованих безробітних, 312 осіб працевлаштовані на нові робочі місця з компенсацію роботодавцям фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття. Профнавчання на замовлення роботодавців пройшли 5628 безробітних.

«Одним із елементів співпраці з роботодавцями є проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з підприємцями, керівниками підприємств, працівниками кадрових та бухгалтерських служб роботодавців. Служба зайнятості Кіровоградщини йде у ногу з часом, тож ми запровадили на сторінці обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook рубрику «Електронний кадровий клуб». У цій рубриці розміщується інформація про зміни в законодавстві  про зайнятість населення, оглядові тематичні листи щодо висвітлення положень чинного законодавства про зайнятість населення та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, у т. ч. що стосуються професійної діяльності працівників кадрових служб, а також про ті послуги, які надає своїм клієнтам служба зайнятості Для спрощення пошуку згаданої інформації вона позначається хештегом #Електронний_кадровий_клуб», зазначив Б. Стоян.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь