Тишківська сільська рада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Челендж: "Чиста громада - чисте сумління!"

Дата: 23.03.2019 22:24
Кількість переглядів: 1033

 

    Інтернет мережа майорить дописами про Всесвітні еко-челенджі. Усі свідомі громадяни охоче долучаються до акцій та флешмобів, спрямованих на покращення екологічного стану нашої планети. Наслідуючи гарний приклад світової громадськості небайдужі, найактивніші жителі нашої громади організували та долучились до весняної толоки - прибирання території населених пунктів Тишківської ОТГ. Челендж: “Чиста громада- чисте сумління” підтримали заклади освіти та культури, небайдужа молодь громади. Жителі села Гаївка,

Фото без опису

Фото без опису

Федорівка, Показове, Андріївка, Тишківка охоче долучились до заходу, прибравши території шкіл, дитячих садочків, сільських клубів та інших організацій. Особливо хотілось би відмітити колектив Тишківської ЗШ І-ІІІ ст.№2 та школярів, які не покладаючи рук прибирали територію біля Ульянівського ставу. Роботи насправді було дуже багато, але командний дух зробив свою справу - чистота і порядок! Молодці!

Фото без опису

Фото без опису

Не менш важливий вклад в чисте довкілля внесли здобувачі освіти Тишківської філії Приватного закладу “Український аграрний ліцей” зі своїми тьюторами, прибравши територію парку в центрі с. Тишківка - Обеліск Слави та навколишню територію. До них згодом приєднались активісти села та кілька школярів із Тишківської ЗШ І-ІІІ ст. №1.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

      Працівники Тишківської сільської ради та відділу освіти вправно прибрали сміття біля центрального містка та розчищали від гілля узбіччя дороги. Водойму під містком також було частково врятовано. Також працівниками Тишківської сільської ради (за сприяння Жоміренка М.І.)було виготовлено та встановлено таблички, що закликають не смітити на території.  Активістам було надано рукавички та мішки для сміття, яке після прибирання було організовано вивезено за сприяння голови ТОВ "Агротех" Сауся С.І.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Більша половина дня для багатьох жителів громади закінчилась приємною втомою. Втомою, тому що фізична праця завжди важка. А приємна, бо є результат. Виховуючи підростаюче покоління ми маємо усвідомлювати, що лише власним прикладом ми зможемо досягти результатів. І сподіваємося, що наступного разу охочих небайдужих буде значно більше. Бо це наша спільна справа, це - наша ГРОМАДА!  Дякуємо всім учасникам челенджу за активність!

Методист ВОМСКТ Т.Сивак


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь