Тишківська сільська рада

Кіровоградська область, Новоукраїнський район

Лист-подяка

Дата: 29.01.2021 15:35
Кількість переглядів: 1768

     Заметіль, яка нещодавно завдала чимало клопоту всім, щедро засипала снігом села Тишківської об’єднаної територіальної громади, тим самим створивши незручності у пересуванні по вулицях та автодорогах громади. Проте небайдужі жителі громади, які злагоджено та сумлінно не шкодуючи свого часу, коштів та сил кинулись на допомогу односельцям визволяючи їх з снігової пастки, на протязі дня боролися з наслідками снігопаду та звільнили вулиці сіл громада від снігових заметів.

     Виконавчий комітет Тишківської сільської ради висловлює щиру вдячність всім небайдужим жителям громади які долучилися до боротьби та допомогли впоратись з наслідками негоди та надали техніку та паливно-мастильні матеріали, а саме: директору ПСП «Авангард» Бабій О.І, директору ТОВ «СВК Україна» Каюді С.В.,  директору ТОВ «Агротех» Саусю С.І., директору ФГ «Гордієнко А.А.», директору ФГ « Гордієнко С.А.»  ПП «Козицький В.М.», директору ТОВ «АФ « Світанок» Воробйову В.М., директору ТОВ «Згода», жителю с. Тишківка Муцету С.П, директору ФГ « Неофіта»  Неофіті І.Б., жителю с. Гаївка Музикі В.В., директору СФГ «Кучера», директору ФГ « Ренетут» та директору СФГ «Слободяна О.В».         

     Добре, коли всі разом беруться за діло. Люди не шкодували часу, коштів, щоб допомогти односельцям вибратися зі снігового капкану. Від громади щиро дякую всім учасникам «визвольних» робіт. Велике спасибі Вам за небайдужість, активну життєву позицію, прагнення робити добро. Міцного здоров`я вам і щедрої ниви!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь